Nimetön

Runoilija MelancholyMerodi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huolehdin taas
Meillä on vain tämä hento pieni hetki

Aika tuntuu vastustavan syleilyäsi, kadunko pian jälleen?

En uskalla päästää irti ettet taas menisi,
odottaminen nakertaisi sisintäni

Kaiken haluaisin kuiskata korvaasi
ja osan piilottaa taskuusi

Löytäessäsi sanani
saisit niistä seuraa

Sisimmässäni toivon
sanoillani saisivan sinut lähelleni kaipaamaan
ja pian luokseni palaamaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot