Nimetön

Runoilija MelancholyMerodi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puna nousee poskiin
Kutittaa , puristaa, pelottaa.
Huomaat hymyileväsi enemmän kuin ennen.
Hiekkaa varpaiden välissä.
Tätä tunnetta,
koko kesä täynnä,
ja sinä siinä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot