Kaiku

Runoilija MelancholyMerodi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun käännät selkäsi,
Kuulen askeliesi kaiun takana oven puisen
hetkeksi askeleesi kaikkoavat taas
ja huoneeseen laskeutuu aamun
suloinen hiljaisuus

Jätät tietämättä
jälkeesi pieniä lahjoiksi käärittyjä muistoja
Rusettisolmuja yksitellen avaan,
löytääkseni kaikuja,
kuiskauksia ilmassa,
yhteisistä hetkistä

Kietoudun peittoosi,
lämpösi
ei ole ehtinyt haihtua
painan nenäni hennosti kiinni
Hengitän olemustasi sisääni
Tuoksusi huoneessa on parasta
mitä on jäljellä on

Kunnes kaikuvat
taas tutut askeleet
takaa oven puisen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot