pahapaha asia

Runoilija Morticia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tännehän on kaikki niinku heitelty /// Säälin saa ilmaiseksi, kateus pitää ansaita
 

Päättymätön on tuska,
tutkimattomat sen tiet
Mennyt mielessä,
ei hetken rauhaa

olen yrittänyt paeta
onnistumatta

haluaisin muuttaa elämässäni
sen yhden päivän,
jolloin paha sai minusta otteen

Yksi päivä,
joka tuhosi lopun elämääni

karkuun juokseminen on turhaa,
ei muistoja voi paeta
eikä unohtaa

Selite: 
Menneisyyden haamut vainoavat vielä vuosien jälkeen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävän oloinen tilanne mutta runona koskettava. +++++

 

Käyttäjän kaikki runot