Arvostelusta

Runoilija Morticia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tännehän on kaikki niinku heitelty /// Säälin saa ilmaiseksi, kateus pitää ansaita
 

Vihaan sinua,
sinun tapaasi arvostella minua

Vihaan,
kun sanot minun olevan
aikaansaamaton,
nöyrä ja ujo

Mitä sitten,
mitä se sinua haittaa?

Miksi arvostelet minua,
kun tiedät itsekin
et ole yhtään parempi

Selite: 
Tämä on niin väärin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot