Nimetön

Runoilija Morticia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tännehän on kaikki niinku heitelty /// Säälin saa ilmaiseksi, kateus pitää ansaita
 

Kalpeana kateudesta
levottomana liikkeistäsi
murjottaen mustasukkaisuudesta
peläten pimeää,
ankeita aamuja
Voimaton vihastasi,
turtana tunteista
Raivokas rakastaja!

Selite: 
Aikoihin en ole pystynyt mitään kirjoittamaan. Nyt jos kokeilis.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot