Sunnuntai

Runoilija Morticia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tännehän on kaikki niinku heitelty /// Säälin saa ilmaiseksi, kateus pitää ansaita
 

tällaisina öinä,
kun kuu on kaukana
ja pilvet roikkuvat alhaalla

ajattelen sinua
ja minua ahdistaa

sinä, ja tämä kaikki
viette voimani,
en jaksa hengittää
en vaihtaa maisemaa

vaikka mieleni niin palavasti
sitä tahtoo

tällaisina päivinä,
kun mikään ei tunnu miltään

Selite: 
Yleisvitutus. Vihaan sunnuntaita.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot