Pakomatka

Runoilija Morticia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tännehän on kaikki niinku heitelty /// Säälin saa ilmaiseksi, kateus pitää ansaita
 

En jaksaisi enää
paeta kaikkea pahaa,
juosta karkuun menneitä

En haluaisi enää
polttaa siltoja takanani
enkä
aukoa uusia ovia elämässäni

Mutta en voi jäädä tähänkään,
on liikuttava
pysyäkseen hengissä

Mutta luottaa ei saa,
ei edes itseensä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tottahan tuo...
älä luota, et tuu pettymään

 

Käyttäjän kaikki runot