Rakkaudesta

Runoilija Morticia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tännehän on kaikki niinku heitelty /// Säälin saa ilmaiseksi, kateus pitää ansaita
 

En uskalla sinulle kertoa,
miten paljon minulle merkitset

En uskalla, koska pelkään sinun
säikähtävän niin suuria tunteita

Etkö tiedä,
kaikki sinun sanasi
ja tekosi
jättävät minuun jälkensä

Ja minä muistan,

muistan kaikki ne kauniit sanat
ja lämpimät kosketukset,

mutta muistan myös ne ilkeät lauseet,
arvostelevan katseesi

Etkö tiedä, minähän rakastan sinua?

Selite: 
Rakkaus ei aina ole kivaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Love hurts :) vai kuis se biisikin menee :)
Perinteinen runo rakkauden ja parisuhteen lieveilmiöistä :)

 

Käyttäjän kaikki runot