elämä ahdistaa

Runoilija Nokkosperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten..
 

miksi minä en hymyile?
kysyt
mitä minulle kuuluu?

en tiedä
voisi olla täydellinen vastaus
ja sinullakin
olisi jotain
miettimistä.

Selite: 
olen hukassa
Kategoria: 
 

Kommentit

Juuri noin. Minua juuri nyt mietityttää.
Annoit aiheen.

Tiedän tunteen tuon. Koskettava runo.<3

 

Käyttäjän kaikki runot