INTISSÄ

Runoilija Nokkosperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten..
 

Hei mulla on ikävä sinua Rakas,
tuuthan sinä pian lomille takas?
Minä olen kuin puolikas ilman sinua,
kaipaatko sinäkin iltaisin minua?
Kun oikein sataa ja kaikki on paskaa,
niin vilkaise välillä almanakkaa,
se päivä on pois kun ilta saapuu,
se aika jo kohta tuhkaksi maatuu.
Kyl on taas vähän kun lomilta palaat,
sinä kohta jo kammasta aamuja tavaat.
Leirit on perseestä, tiedän sen,
mut muista se kohta on eilinen.

Selite: 
Intissä... aika kauheeta aikaa tää..
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen runo ja hienoa riimittelyä, joka kuitenkin lakastui jotenkin kummasti loppua kohden. Hyvää synttäriä. :)

Ihana... ^_^
Itsekin joutuu pian eroon omasta kullasta...
Tulee varmasti sietämätön ikävä...

Hyvin olet kirjoittanut, rytmi on kohdallaan. Ja kauniisti kerrot rakkaasta, jota kaipaat.

Lämpöiset SynttäriOnnittelut sinulle:-)

t. Brita

 

Käyttäjän kaikki runot