Kuiskaus

Runoilija Nokkosperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten..
 

Mä tuijotan tyhjin silmin pimeyteen,
luotin kai liikaa huomiseen.
Mä kuulin jonkun korvaani kuiskaavan,
tä elämä ei oo sua varten, muistathan?
Nyt mä itken pimeyteen,
en pysty uskoon huomiseen.

Sä kuulethan kun huudan sua?
Tulethan ja autat mua?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Mä kuulin jonkun korvaani kuiskaavan,
tä elämä ei oo sua varten, muistathan?"
hanin kohta. Herkkää. Mutta tuossa oli pikkuinen kirjoitus virhe, "tä elämä"
ps. hyvää syntymäpäivää!

Mä pidän tästä. Tämä on koskettava runo, pystyin hyvin kuvittelemaan tuon kaiken.
Tosi hyvä!

upea, kerrassaan upea.

 

Käyttäjän kaikki runot