Mikä elämä

Runoilija Nokkosperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten..
 

Kyyneleet tahrivat tyynyni,
en voinut enää pidättää niitä.
Sinä lähdit eilen,
minä hymyilin.
Tänään en enää hymyillyt,
enkä nauranut.
Tuntui kun koko elämä
olisi romahtanut,
yhdessä yössä.
Nyt en odota mitään.
En tahdo nähdä uutta aamua,
enkä auringonlaskua,
en tämän maailman pahuutta,
enkä elämän kauneutta.
Sillä se kaikki,
on menettänyt merkityksensä,
eikä tunnu enää miltään.
En jaksa enää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus,
Intohimo,
Ystävyyssuhde.

Kaikki nämä asiat saavat meidät uskomaan, ettemme enää jaksa, varsinkin ensimmäisenä mainitsemani tunne, rakkaus. Se saa ajatukset aina niin sekaisin. Tuttu tunne.

 

Käyttäjän kaikki runot