Enkeli

Runoilija Nokkosperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten..
 

Tässä olen, lapsi pieni,
tulen luokses, ohjaan tiesi.
Näytän polun oikean,
kannan ajat vaikeat.
En anna sun itsees satuttaa,
en tuskan sun voimias kadottaa.
Mä kuljen sun rinnallas ain,
olen enkeli,
lahjaks mut sait.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot