KEIJUN SIIVET

Runoilija Nokkosperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten..
 

Keijun siivillä luulin, mä lentäisin vain,
sulta heikkoihin siipiin mä voimia sain.
Sinä kannoit kun olin niin väsynyt,
etten siivillä lentämään pystynyt.
Säilyt aina mun muistoissa,
Rakastan Sua,
ethän sä koskaan unohda mua?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot