Elämän tarina

Runoilija Nokkosperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten..
 

Sille paperille raapustin koko elämän tarinani.
Lupasin antaa sen sinulle, kun tavataan.
Mutta kun me nähtiin ja istuttiin nuotiolla,
mä olin hiljaa ja poltin tupakan tupakan jälkeen.

Kaivoin paperin taskustani,
ja ennenkuin ehdit sanoa mitään,
heitin sen tuleen.
Paperi leimahti palamaan,
ja kohta ilmaan leijaili pelkkää tuhkaa,
- se oli kuin minun elämäni.
En voinut pidättää kyyneleitä.

Tartuit käteeni,
mutta vedin sen pois,
sillä en tahtonut satuttaa
sinua enää.
Silloin tajusin,
että
olin heittänyt tuleen sekä elämäni,
että tarinani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot