yöprinsessa

Runoilija 7abb36b7e809b20029da829399305eca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2007
Viimeksi paikalla: 3.4.2019 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

i'm notorious for thinking you're full of beautiful instead of hollow
 

sä olit se paikka
mistä mun piti päästä pois
sä olit ne sormet mun kaulani ympärillä,

ne kädet jotka painoivat pinnan alle

(anna virran huuhtoa minut rantaan)

ne huulet jotka suutelivat
ja ne sanat jotka valehtelivat
ne kynnet jotka raapivat rakkauteni verille,

sä olit se
ketä mä rakastin
aina uudelleen

välittämättä siitä,
kuinka sun sormesi koskettivat mun vatsani ihoa
kuin tylpät veitset

ja sun reidet jotka kahlitsi mut häkkiin
sun jalkaterät jotka lukitsi mut sua vasten,
ja sun etuhampaat joka hiersi mun ihon verille

sun sormet mun hiuksissa, huulilla,
väärinkäytettyinä hatarasti kielen päällä
oli minun anteeksipyyntöni

koska halusin lähteä
halusin lukita itseni kellariin
polttaa viimeisen savukkeen

ja lopettaa

jos mä olisin pyytänyt
niin olisitko sä tarttunut mua kädestä
ja pakottanut seinää vasten

vienyt multa kaiken mitä mä halusin
sinulta
ja olisin silti suudellut sinua takaisin

henkäykset kaikuvat hiljaisessa huoneessa,
pimeän tunteina minä olisin sinun kuningattaresi
ja sinä saisit minut taas eloon

aamunkoitossa,
ja purisit kaulani mustelmille

niin kuin prinsessasaduissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot