wild ones

Runoilija 7abb36b7e809b20029da829399305eca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2007
Viimeksi paikalla: 3.4.2019 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

i'm notorious for thinking you're full of beautiful instead of hollow
 

älä pelkää elää
ne kuiskaavat varovaisesti,
tietävät että villieläimet karkaavat
jos niitä lähestyy peläten

juoksen taas;
pois pois pois

puolikuunmuotoiset arvet ihon pinnalla
valkoinen risti ommeltuna jänteisiin
jumalanrakkaus, saatananpelko

lucifer putosi

liekeissä ja jäässä
sydämeni vaillinainen
lasken kukkaseppeleen haudallesi

ja pelkään joskus että unohdan
insanity, clarity

mollisoinnut
ja unohdan taas rakastaa sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taottua ja putoavaa

pitkästä aikaa sanoja, joita jaksaa kommentoida. ei mitään korjattavaa. kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot