summertime sadness

Runoilija 7abb36b7e809b20029da829399305eca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2007
Viimeksi paikalla: 3.4.2019 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.2024

i'm notorious for thinking you're full of beautiful instead of hollow
 

musta mekkoni harsitaan kapeammaksi
(ehkä sä olisit vielä sanonut mua kauniiksi)

kultainen risti kaulassa, valkeat ruusut kukkaseppeleessä
ja mustat korkokengät puristaen haudalla

minä luen teille sadun kauniista maailmasta,
puolikuun muotoisista unelmista ja rakkaudesta

ihmisestä, jota ilman en koskaan tahtonut elää
(ehkä mä lupaan etten mä enää pelkää)

sadepisarat ropisevat vasten vihreää nurmea,
maasta sinä olet tullut, maaksi sinä olet tuleva

nostetaan viimeinen malja
enkelille

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot