heavenfaced

Runoilija 7abb36b7e809b20029da829399305eca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2007
Viimeksi paikalla: 3.4.2019 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024

i'm notorious for thinking you're full of beautiful instead of hollow
 

tieni on kietoutunut usvaan
taivaanrantani on maalattu
pastellisävyillä jotka katoavat
harmauteen

sormeni vapisevat vähän
enemmän kuin eilen
viisari tikittää
ja näen savussa itseni

keinovalojen kirkas katku
haudalle vievät jäiset portaat
piiloutuneet valopisteet
synnyin taivasalla

lumi paljaiden varpaiden alla
kylmänhohde ja muistot menneistä
huurtuvat pintaani kuin jääkiteet

en ole nähnyt aurinkoa kuukausiin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava.
 

Käyttäjän kaikki runot