häpeärauha

Runoilija 7abb36b7e809b20029da829399305eca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2007
Viimeksi paikalla: 3.4.2019 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.5.2024

i'm notorious for thinking you're full of beautiful instead of hollow
 

she was obsessed with the idea that there was something wrong with her

kultamuurin harjalla
me hymyilimme toisillemme ja kuolleille unelmillemme
ja putosimme,

niin kuin sydän ei olisi enää paikallaan.

sinä lupasit että rakastaisit minua maailman loppuun saakka,

huusit aamuruskossa nimeäni
mutta minä olin jo mennyt, hukkunut pelkoni syövereihin
ja sinä katsoit auringon nousevan idästä

hurt me again, and i will cut your throat

se nainen lauloi sinun sydämesi sirpaleiksi
ja valeli rakkauteni bensiinillä
sinä sait siivet

hän antoi minulle viskilasillisen
ja sanoi että mä voin saada sut unohtamaan kaiken

minä uskoin.

heräsin
työnsin sormet kurkkuuni
ja suutelin sinua hyvästiksi,

rakas kissani

olisitko ollut kanssani pidempään
jos olisin ollut parempi sinulle?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot