gods & monsters

Runoilija 7abb36b7e809b20029da829399305eca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2007
Viimeksi paikalla: 3.4.2019 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.4.2024

i'm notorious for thinking you're full of beautiful instead of hollow
 

sinä peitit amygladani
lumenvalkoiseen huntuun
ja puhalsit savumyrskyn huulilleni

jotta en näkisi kasvojasi

sinun kanssasi halusin kävellä
vetten päällä ja läpi harmaan kiven,
sekä muuttaa vuodattamani
veren viiniksi,

päihdyin suudelmistasi,
läheisyydestäsi,
asioista joista en ollut kuullutkaan

pitelit minua kuin lasinsirpaletta
rikkinäistä, terävää reunoilta ja
kirkas viaton välähdys

jostain joka katosi

sinä opetit minut olemaan
pelkäämättä

(ja lähdit.)

Selite: 
i loved you so much but you broke me so bad
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot