people fear broken things

Runoilija 7abb36b7e809b20029da829399305eca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2007
Viimeksi paikalla: 3.4.2019 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.4.2024

i'm notorious for thinking you're full of beautiful instead of hollow
 

vaietut sanat ja ikuisuus,
jota ei ole

(minulla oli vielä niin paljon sanottavaa,
nähtävää, koettavaa sinun kanssasi)

punasydän, kukaan ei tiedä
miksi

en sorru kiusaukseeni
ja ihmiset katsovat minua kuin sairasta
kohtelevat kuin olisin heiveröinen

sinä sanoit aina
että älä koskaan luovuta
ja sitä minä en tee

sunnuntai, historiankirjoissa
yliviivataan taas yksi nimi
joka ei olisi vielä saanut mennä

ajasta ikuisuuteen,
huominen on taas parempi

valkoisia ja sinisiä ruusuja haudallesi
ja viimeiset hyvästini

lupaan, että en unohda

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot