Isäni

Runoilija PieniSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kappas, tatti ja vahvero vierekkäin.
 

Kun vihaa ja rakastaa yhtäaikaa,
se polttaa ihmisen loppuun.
Mielesi oli sairas,
olit etova ja pelkkä vaiva!
Kuitenkin,
sinua rakastin.

Lähdit liian pian,
elämä oli edessäsi,
kohta lapsenlapset sylissäsi.
Mutta päätit lähteä pois,
sillä karuimmalla tavalla,
ampumalla.

Et ole nähnyt elämääni pohjamudissa,
etkä menestystäni opiskelussa.
Elämäni on alkanut uudestaan,
mutta sinä et sitä näe,
oman päätöksesi takia.

Usko pois, vihaan sinua siksi.
...kun revit sydämeni palasiksi...

Selite: 
3,5v isän kuolemasta, alkaa nyt vasta tulla ahdistus ulos...
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin, tällaiset asiat tarvitsevat aikaa. Mutta, runoilu auttaa. Itselläni on ainakin helpompi kirjoittaa tunteet paperille, kuin alkaa kertomaan jollekulle suullisesti.

nämä asiat tarvitsevat aikaa.

... Se tekee hyvää

 

Käyttäjän kaikki runot