Ikävöin sinua

Runoilija PieniSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kappas, tatti ja vahvero vierekkäin.
 

En tahdo olla erossa.
Tuntuu kurjalta olla yksin.
Kanssas olen elossa,
vain ollaan sylityksin.

Ja aina kun olet poissa, kysyn
''Mitä teen?''
Sinä vastaat
'' Ikävöit minua''.

Selite: 
näin on mulle sanottu oikeastikin. oli niin söpöä. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo. :)

kaunis :)

realismia eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot