Selviytymistä sanoilla

Runoilija PieniSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kappas, tatti ja vahvero vierekkäin.
 

Kun viimein ymmärrän,
et ole enää täällä.
Ja elämäni lipuu pois,
kuin koivunlehti puron virrassa,
syksyllä, ennen lunta.

Et pääse perille,
enkä minäkään.
Sillä pitihän meidän löytää
yhdessä elämälle päämäärä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot