rakastansinuakultaseni

Runoilija PieniSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kappas, tatti ja vahvero vierekkäin.
 

Ei sanat pysty sitä kertoon miten paljon rakastan.
Enkä mä ees osais sanoo kuinka sua haluan.

Joskus tuntuu ettei tää voi olla tottakaan,
eihän mulle voi käydä tällä tavoin ollenkaan?

Anteeks jos epäilen mut välitän niin kovasti,
enkä tahdo menettää; muuten sanoisin hyvästit.

Sä oot sitä mitä joka nainen haluaa;
elämäänsä turvaa ja täysin uutta alkua.

Eikä tuu päivää etten sua rakasta,
tuut huomaan sen mun jokasesta sanasta,
mä pidän susta ja sun joka ainoosta tavasta,
tavoistas kertoo mulle kuinka mua rakastat.

Selite: 
löytyi jostain koneen sopukoista...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot