Ikävä

Runoilija PieniSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kappas, tatti ja vahvero vierekkäin.
 

Loputon ikävä raivaa tietään jokaiseen päivään.
Se repii ja vihloo, se ei tunne mitään.
Se saa luulemaan epätodellisia asioita,
se myrkyttää jokaisen ajatuksen.

Se voittaa kaiken,
sillä ikävä ei lopu koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suruisan kaihoisa kaunis runo:)

Ei ikävä koskaan lopu, mutta se tulee aina vain siedettävämmäksi (:

 

Käyttäjän kaikki runot