Pakkastähdet

Runoilija PieniSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kappas, tatti ja vahvero vierekkäin.
 

Heräät yöllä ja raotat verhoa.
Kirkkaita tähtiä pakkastaivaalla
ja myös minä näen ne.

Siinä me kaksi, kuin tähdet.
Mutta vain täynnä lämpöä ja rakkautta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot