Unelmia

Runoilija PieniSiipinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kappas, tatti ja vahvero vierekkäin.
 

Tuntuu niin turhalta,
näytän niin kurjalta,
miten välttyä itsemurhalta?
Sataa vaatimuksia joka suunnalta.

Kun kuuntelee tarpeeksi sitä paskaa,
ja pitäis loputtomiin jaksaa,
itseään yrittää arvostaa
kun kauneusihanteet painostaa.

Ei siitä mitään tuu,
vaikka haluaakin muuttuu,
kun motivaatio puuttuu,
vain itselleen suuttuu.

Masennus valtaa mielen,
taas paskaa suustani nielen,
jokainen suupala jää kiinni lanteen pielen.
Vatsan kasvaessa mieli mustuu,
tekisi mieleni jo murtuu.

Vain laihaksi tahtoisin,
olis se toiveista parahin.

Selite: 
Ei nyt niin kirjaimellisesti kantsi ottaa.. =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot