Siunattua vuota 2023

Runoilija Jessenpieru

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.9.2022
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 12:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Herra, Jeesus, siunaa kärsivää maata
miehiä, naisia ja tyttöjä ja poikia
jotka kärsivät maailman pahuuden tähden
anna valosi loistaa
jokaisen sieluun ja kolkkaan
Pelasta meidät Synniltä
rakaudelasi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Markun mommy milkkerit pelasraa, juot suoraan vaan älä pelkeä
Rienaaja! Rukoilen kuolemattoman sielusi puolesta.
Rukoile vaq
Mommy milkkers google
Google markku timo fanfic
Missä google
teit kirjoitusvirheen, tarkoitit varmaan vaan? 

OLETKO VARMA EN OLE KUULMUT

Ei tarvitse huutaa, olen saanut kuulemisen lahjan
Ootko nähny markkua
En katso miehiä sillä silmällä, jos ymmärrät mitä tarkoitan.
Mitta katsot sillä silmällä ohjelmaa. Homo
En ymmärrä, mitä tarkoitat. Enkä ole sairastunut homouden syntiin.
 

Käyttäjän kaikki runot