Valo

Runoilija Jessenpieru

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.9.2022
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 12:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Niin kauan toivottomana vaelsin
rakkauteni naiseen tuhlasin
tein tekoja epätoivoisen surkeita
kannoin ajatuksia ankeita

mutta aivan yhtäkkiä
en enää kiertänytkään häkkiä
vaan löysin rakkauden täydellisen
kämmenellä rakkaan Jeesuksen

nyt käännän toisen poskeni vihamiehille
ja jaan almun tarvitseville köyhille
sillä olen nyt Herrran lapsi
se on taattua kuin öljy rapsi!
Selite: 
Löysin uuden suunnan <3<3<3<3
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnittelut, jos oikeasti on käynyt noin, suunta on ylöspäin.
 

Käyttäjän kaikki runot