sydämeni on kuollut

Runoilija Jessenpieru

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.9.2022
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 12:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kuinka saatoit viiltää sydämeni viiden sentin kolikon kokoisiksi paloiksi
jättäen jäljelle vain upean itsetuhoisuuden
veri virtaa
muttei enään sydämestä vaan tyhjästä päästäni
sillä sydämeni
sydämeni
on kuollut
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvältä viiltävää, suorastaan raastavaa runoilua.
voi

voi ja voi

tuskaisa runo
 

Käyttäjän kaikki runot