Oisko Turussa

Runoilija Jessenpieru

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.9.2022
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 12:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Hakijaa? Vakke ois kova!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

10€ hakis
Sori hei, kaveri kirjoitti ton. En enään käytä mitään kun löysin Jeesuksen
Okei tarviiko kukaan sun kaveri hakijaA
En johdata ketään synnin tielle!
Vitun huumeongelmainen. Jumala ei katso hyväl
Siis tää oli mun kaverin kirjoittama viesti :'( 

Oon löytänyt Jeesuksen enkä ennenkään oo käyttänyt mitään aineita!
 

Käyttäjän kaikki runot