Riudun

Runoilija Jessenpieru

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.9.2022
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 12:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinä leikkaat sydämmeni palasiksi 
kuin leipä vetisellä
päivä toisensa jälkeen. 
Tämä kipu ei hajoa.
Anna minulle tarkoitus.
Tuskaa, tuskaa, tuskaa.

kärsin kuin nuori Werther

JOko on minun aikani

sinä tai kuolema
en tiedä välitänkö kumpi

paitsi välitän.

SINÄ!!!!!!

Olet muusani 
meduusani
seireeninitkusi
minä tahdon sinut.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tahtoahan aina voi, eri asia on, miten sitten käy.
 

Käyttäjän kaikki runot