Jeesus tulee, avaa sydämesi

Runoilija Jessenpieru

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.9.2022
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 12:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Suuren rakkauden hetki koittaa
valo pimeyden voittaa
joulu saapuu kahden viikon päästä
rahasi kolehtiin säästä
sillä lahja suurin on Jeesus
oli veressäsi mikä tahansa reesus
paketit on turhaa roinaa
vain Jeesuksessa on voimaa
Elä sinäkin ikuisesti
ota Jeesuksen pesti!
Selite: 
Joulu tulee!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vitun kristinuskon uhri
Älä kiroa. Jeesus on pelastaja, hän pelastaa sinutkin kun vain uskot ja hylkäät synnin!
Jeesus pelkää teknologiaa
Jeesus ei pelkää mitään! Etkä pelkäisi sinäkään, jos olisit vahva Uskossa
Jeesus oli juomamestari kuten Kalkaros
Älä vertaa Vapahtajaa saatanallisiin hahmoihin.
Vertaanpas. Jumalaa ei ole olemassa
Rukoilen kuolemattoman Sielusi puolesta, että sinäkin löydät Jeesuksen!
En tule ikinä maksamaan kirkollisveroa. 
Autuaita ovat hengessään köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta
 

Käyttäjän kaikki runot