Synti

Runoilija Jessenpieru

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.9.2022
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 12:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kun Jeesus soittaa
tunnen pyhän valon 
vannon pyhän valan 
ja koska vannominen on syntiä
pyydän anteeksi syntiäni
ja saan sen anteeksi vielä
suuren Armahduksen hetkellä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Uusi tieto minulle, että vannominen(kin) on syntiä.
Jeesus kieltää Vuorisaarnassa vannomisen!
Hyvin olet lukenut Raamatun, en muistanut tuota.
 

Käyttäjän kaikki runot