Rakas

Runoilija Jessenpieru

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.9.2022
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 12:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
rakkaani lähti
en kestä
viilto rinnassani
ranteissani
nenässäni

ota minut tuonela
en tiedä, rakastin, rakastan!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata luovuttaa, varmasti tulee vielä uusi rakkaus.
 

Käyttäjän kaikki runot