Kaltevilla portailla

Runoilija Blanco

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2004
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 15:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.7.1986
Facebook:

Vielä löytyy toista kirjaani Marionettia, sekä uusinta Marilyniä. Kysele ihmeessä jos kiinnostaa, hinta 20e, sisältäen postikulut.
 
Silloisella kuun kierrolla
oli sydämen särkymisen aste
Viittä vaille pysyvää.

Viimeinen tunti muodostui
hetkeksi ennen heikkoutta
ja sanat repivät vain piirun verran vähemmän
kuin mitä niistä seurannut hiljaisuus.

Kasasin torniani vapisevin käsin
sen murentuessa samaa tahtia alhaalta.
Näytin peukkua muille ja sanoin että hyvin menee!

Elämäni suurin kaarnalaiva jäi käteen
meren paljastuttua pelloksi
ja Pisani köllöttelee pihamaallani nurin nieltynä.
Ei kestänyt niitä tuulia
ei isot eikä pienet...


Maalaan tornini punaiseksi
ja kerron kaikille sen kuuluvankin kasvaa maata myöten.
Uskoo sitä sitten ken tahtoo, tai vaikkei tahtoiskaan.

Vielä jonakin kuun kiertona
kaarnalaivani saa tuulen purjeisiinsa
ja lentää pilvien sekaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, kiitos kun olet kanssamme jälleen <3 
Wau miten upea. Sanattomaksi pisti!
 

Käyttäjän kaikki runot