Pieni

Runoilija Blanco

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2004
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 15:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.7.1986
Facebook:

Vielä löytyy toista kirjaani Marionettia, sekä uusinta Marilyniä. Kysele ihmeessä jos kiinnostaa, hinta 20e, sisältäen postikulut.
 
Tänään olen pieni.
En ehkä täysin merkityksetön,
mutta vain pieni.

Pieneen ei osu niin pahasti
sanansäilät tai muutkaan.
Pieni pääsee isoa paremmin piiloon
murheita ja muita.


Eikä tarvitsisi olla se kaikista nopeinkaan
riittää ettei ole kaikista hitain.


Tänään keskityn vain hengittämiseen
jossa olenkin kehittynyt hyväksi.
Hengitän päiväni puhki
-ja katso, aamulla herään taas!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

veikeä
vekkulimainen
vikkelän viehkeä

upeeta Asennetta
 

Käyttäjän kaikki runot