Happily ever after

Runoilija Blanco

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2004
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 15:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.7.1986
Facebook:

Vielä löytyy toista kirjaani Marionettia, sekä uusinta Marilyniä. Kysele ihmeessä jos kiinnostaa, hinta 20e, sisältäen postikulut.
 
Jälkikäteen
Kuin huutona tuulesta, kertoo menneisyys tarinaa
menetetyistä lupauksista ja pois pelotelluista
ihmissieluista

Petetyistä odotuksista
unohdetuista valoista

Maailmassa, jossa minä olin kauneinta aamusta iltaan
laski aurinko seitsemäksi vuodeksi
eikä silmät enää erottaneet muuta.

Enkä edes yritä selittää
itselleni tai muille, mihin kaikkeen ihmismieli mahtuu
ja kuinka kaikkeen kaikkeen tottuu.

Kun porkkanat kuoritaan kirveellä
lapset nukutetaan sirkkelin sävelin
ja pelosta puetaan ihminen unohdetuksi...

-Vuorokausi, jolloin luulin kuolevani
auttoi minua uudelleensyntymään.


Happily  ever after.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakasta tekstiä, kuin suoraan Tuska -festareilta.
 

Käyttäjän kaikki runot