Juhannustanssit

Runoilija Blanco

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2004
Viimeksi paikalla: 14.2.2024 15:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.7.1986
Facebook:

Vielä löytyy toista kirjaani Marionettia, sekä uusinta Marilyniä. Kysele ihmeessä jos kiinnostaa, hinta 20e, sisältäen postikulut.
 
Me särkyneetsydämiset
silmät surusta sokeina
täytämme tyhjää tilaa
jossa ruuhkan lailla ohitsemme lipuu
luvattu huominen, sekä sen mukana 
tilanne, joka vain tapahtui.

-Jota seurasi toinen tapahtuma, ja kolmas
ja joiden ulosmarssia emme lopulta enää pystyneetkään hallitsemaan.

Me särkyneetsydämiset
olemme hetken luulossa, että korulauseiksi jäi
tämä, tuo ja se.

Ja kaikki siltä väliltä...

Vaikka jo senkin hetken verran
on vieressä ollut toinen
yhtämoinen
samanlainen 
ja aivan yhtä sokeana onnelleen.


Sillä huomiseen ei tarvita kuin yksi
joka uskaltaa
ja toinen joka uskoo


Ja hetkessä on tila  täytetty
ja Tyhjyys lähetetty jonkun toisen kotiin
kokeilemaan parempaa onneaan.

Minä joskus mietin,
että paljonko piti mennä pieleen
vain löytääkseen itsensä toisesta?

Sinä yönä usvan vaeltaessa
sinä näytit,
miten käsi löytää käden pimeässäkin
ja tuntoaisti säilytetään loppuun asti.
Miten ainoa ulosmarssitettava olikin epäilys

ja tilaa tarvittiin uudelle alulle.



Näytä, miten pienistä palasista
kasaaminen vielä onnistuu
ja kuinka palasia yhdistelemällä voi saada aikaan
entistä ehompaa.









 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa olla kärsivällinen, niin lopputulos on hyvä.
Mä oon aina ollu tosi huono palapeleis, hermot menee hetkessä.
iloa päivääsi.
Tuijotan tätä tyhjää laatikkoa, johon mun tulisi kirjata jotain viisasta. Jos onnittelen vain tästä runosta ja sen onnistumisesta, enkä siitä että saat vihdoin elämääsi jotain jonka oikeasti ansaitset. Mulla ei ole oikeutta olla onnellinen siitä, että sun maailma saa ehkä vihdoin oikean suunnan, mutta mä toivon, että sä alat elää sellaista elämää, jossa sä et aina ole jotain velkaa sille toiselle.
Mitään ja ketään mustamaalaamatta ja ivaamatta, olen onnellinen että löysit tien pois sieltä, joka toivottavasti johtaa vain hyvien asioiden ja ihmisten luo.
Tuijoteltuani tovin tätä tyhjää laatikkoa, tuntuisi yhtäkkiä vain tyhmältä sanoa kiitos, ja pahoitella siitä miten paljon pahaa ehti huokua ympärille vuosikausia ennenkuin ehdin sitä huomata ja ymmärtää. Ihminen voi olla niin monella tapaa sokea. Ensin rakkaudesta, sitten huolesta ja lopulta pelosta.
 

Käyttäjän kaikki runot