Niityllä

Runoilija armahdettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.2.2004
Viimeksi paikalla: 11.10.2020 23:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.8.1989

Minä, jonka mielessä on sanoja liikaakiin. Joka joskus ahdistuu siitä, kun ei saa tunteitaan ulos millään keinolla. Minä, joka tunnen kaiken täysillä, aurinko/hurrikaani, se olen minä. Hyvä runo saa kädet tärisemään, minä joka itken usein teidän teksteille, joka samastuu helposti. Saatan unohtua tähän hetkeen, sitten ottaa taas kiinni maailmasta ja olla takaisin. Ihminen, joka tarvitsee toista.
 

Niityllä, jossa ruoho heiluu pienessä tuulenvireessä ja
kukat ovat kauneinta maailmassa,
minä ajattelen sinua kädessäni valkoinen lilja.

Katson kaukaisuuteen taivaanrannan taa,
tunnen yhden kyyneleen valuvan silmäkulmastani
ja suutelen sinua viimeisen kerran otsalle.

Luopumisen tuskalle ei ole olemassa tarpeeksi kuvaavaa
sanaa kertomaan sitä tunnetta
minkä tunnen sydämessäni kun tiedän,
etten enää kuule ääntäsi.

En ainakaan tässä maailmassa.

Lilja lennähtää tuulen voimasta kädestäni
ja tunnen miten sinäkin lähdet lentoon minusta.

Älä huoli,
olen vahva sinun vuoksesi ja jatkan elämää
naurun voimalla,
niin kuin sinäkin teit.

Selite: 
Vaarille. Lepää rauhassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis teksti

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot