Minä olen täällä

Runoilija armahdettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.2.2004
Viimeksi paikalla: 11.10.2020 23:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.8.1989

Minä, jonka mielessä on sanoja liikaakiin. Joka joskus ahdistuu siitä, kun ei saa tunteitaan ulos millään keinolla. Minä, joka tunnen kaiken täysillä, aurinko/hurrikaani, se olen minä. Hyvä runo saa kädet tärisemään, minä joka itken usein teidän teksteille, joka samastuu helposti. Saatan unohtua tähän hetkeen, sitten ottaa taas kiinni maailmasta ja olla takaisin. Ihminen, joka tarvitsee toista.
 

Käsivarret eivät enää jaksa kannatella
heikoin on tänä yönä murtunut muiden edessä

Kehän keskellä hahmo jonka olemassaolo
määrittää uudelleen pahuuden merkityksen
Ei yksikään voi päättää omasta kohtalostaan

Yhteisön jäsenenä loppuelämäsi kuuluu
kohtalolle jonka hyvistä aikeista ei ole
saatu hyviä todisteita satoihin vuosiin

Verenvuodatuksen jälkeen voi tuntea
sisällään uuden perspektiivin muodostumisen

Jalat eivät jaksa pidellä satojen kilojen
painoa yllään ja henkinen taakka on liikaa aivoille

Sydämen räjähtämisen voi ensikertaa kuulla tuntemisen sijasta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot