Identiteettikriisi

Runoilija superkewl

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Generations Ahead!
 

Helvetti sentään!
Kuka oikein luulen olevani
kun toistan näitä samoja lauseita?
Ja mihin oikein uskon
kun kurkotan kohti koskematonta?

Olen joko seinähullu nero
tai täysijärkinen idiootti

En tiedä.

Selite: 
Ei kovinkaan hyvä, mutta pistinpä kuitenkin. Tarvitsisi kovasti hiontaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot