Muutokset

Runoilija superkewl

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Generations Ahead!
 

Harmaa maa, taivas syvässä sinessä
seinät veressä.
Tässä main ei enää asu kukaan,
mutta jos katsot taakse saatat nähdä
hänen tässä joskus tanssineen.

Onko siitä vuosi, sata vai tuhat
en tiedä, en tiedä,
ei minulla ole enää muistia
ei kuvia joita katsoa
ei näkyjä joihin uskoa

minusta on tullut muodoton, ääretön
piste ilman syvyyttä
ilman leveyttä tai korkeutta
minä vain olen, seison tässä ja vartioin

tätä harmaata maata.

Selite: 
Oliko vaiko ei ollut. En tiedä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot