VALLANKUMOUS

Runoilija superkewl

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Generations Ahead!
 

Raiskatkaa naiset
tappakaa miehet
kouluttakaa lapset

Tässä todellisuudessa
ei tunneta kipua
köyhyyttä
eikä liioin surua

Sillä teemme vallankumouksen
ja jotkin puut tulee kaataa
koska kiertäminen maksaa aikaa

Selite: 
Tutkittuani vallankumouksia ja niiden historiaa, tulin tähän tulokseen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot