Jotain jostakin joskus silloin

Runoilija superkewl

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Generations Ahead!
 

On sanomattakin selvää
että olen sanomani sanonut
sanottavani samonnut
ja tullut tähän tilaan tyhjään
jossa kaiken välillä on etäisyys
suuri ja piirteetön
kaikki kasvot kaduilla aamulla
ja niiden vaje illalla

Niin.

Selite: 
No, onhan siinä jotain.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot