Joskus jossain

Runoilija superkewl

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Generations Ahead!
 

Hän oli pukeissaan vain puoliksi
Suuren puun lehtiverhon alla
Hiljaa, rauhallisesti ja lähellä

Hän asetti suunsa vasten korvaani
otti ilmaa pieniin keuhkoihinsa
ja kuiskasi
kuiskasi hiljaa ja hellästi

Aurinko takanamme laski
muutama säde tuli läpi lehtiverhon
ja kultasi hänen rintansa
punasi kapeat huulet

Otin hänen hennon nilkkansa
suutelin ja hieroin
hän taisteli nauraen vastaan
hiusten hehkuessa laskevassa auringossa

Suutelin hänen kalpeita poskiaan
ja olento huulieni takana tärisi
kosketin hänen vaaleita hiuksiaan
ja voi kyllä - hän vain nauroi

Laskin huuleni hänen rinnalleen
suutelin koko sieluni voimalla
hän vain nauroi ja hymyili
hymyllä, joka antaa kaiken anteeksi...

Ja hän oli pukeissaan vain puoliksi
Suuren puun lehtiverhon alla
Hiljaa, rauhallisesti ja lähellä

Selite: 
Tyhjää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot