Onnellisena jossain muualla

Runoilija superkewl

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Generations Ahead!
 

Makaan alasti sängylläni
ja haluan nukkua
mutta naapurini ei halua
minua väsyttää

Oloni on hyvä
joskin hieman paha
Mutta alan tottumaan tähän
vaikka olisinkin onnellinen
jossain muualla

Tämä paikka on täysin ennennäkemätön
Ihmisiltä on tyhjenetty päät
ja surkastettu raajat
Mutta alan tottumaan tähän

Ja näinä nousevan auringon hetkillä
joina kaikki tuntuu käsittämättömältä
toivoisin, etten olisi koskaan sinua tavannut
sillä minulle on aina yhtä vaikeaa
katsoa itseäni peilistä
joka on särönnyt ja vääristynyt
Nyt kävelen pitkin autiota aamukatua
ja etsin seuraa jota tarvitsen
vaikka alankin tottumaan tähän
vaikka olisinkin onnellinen jossain muualla

Selite: 
Kolmen tunnin yöunien tulos. Kirjoitettu noin kello viisi aamulla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot